More Website Templates at TemplateMonster.com!
Brain Atrophy Recovery Pillfor cerebral atrophy & dementia

Cerebral atrophy is a common feature of many of the diseases that affect the brain. Atrophy of any tissue means loss of cells. In brain tissue, atrophy describes a loss of neurons and the connections between them. Read More

About Cerebral Atrophy

When a disease affects the brain, this causes loss of tissue, which results in loss of cells. This process is called cerebral atrophy. The brain loses neurons as well as the connections between the neurons

A neuron is a cell that contains an axon, which is the extension of a nerve cell. Shaped like a piece of thread, the axon transmits impulses outward. The neuron also contains dendrites and a cell body that helps transmit nerve impulses.>....... Read more

Frequently-asked Questions

 

1. Question: Judging from your clinical trials, how long do you think it would take for your product to cure my disease?

  Answer: Generally speaking, it requires 10 days to 2 months for patients with cerebral herbs for brain atrophyatrophy or dementia to gain improvement, depending upon patients' practical condition. Patients can try one treatment course (1 month) to see the result before taking next step. Such disease is really not easy to be cured and to show up the effect it really needs a little longer time and patience is needed. So, patients should prepare a little longer time for sound improvement.

2. Question: What kind of combination you use very often to treat brain atrophy or dementia? Are there any other options?

 

Answer: Most often we choose Brain Atrophy Recovery Pill alone because it has been verified to be effective, less side effect for long time oral taking. Brain Atrophy Recovery Pill can be taken together with Brain Awakening and Reconstituting Pill or Brain Vessel Coursing Pill, etc. To prescribe what kind of medicine or medicine combination depends upon patients' practical condition which characterise the diagnosis and treatment of Chinese herbal medicine.

Patients are advised to contact us first, then we can sent you a questionnaire to solicit the details of patients. By answering our questionnaire we can understand patients practical condition which can help us prescribe the proper medicine meeting patients condition.

3. Question: How long do the effects of this treatment last?

 

Answer: Once improved, there will be no relapse easily. But patients are advised to take one or two treatment course in extra to solidate the effect, if possible. Also, please keep a healthy life style even improvement is gained.

4. Question: How many pills are in each box?

 

Answer: One box contains 12 pills for oral taking. 3 times daily, 2 pills each time. Please break the pill into very small pills before swallowing down them in several time. Take the pill with boiled warm water after meal. Patients who are very young are advised to lower the dosage accordingly.

Patients can also break the pill into small pills before putting them into boiled warm water, then use spoon to churn the pills and water to make the pills dissolve in the water. Then patients can drink the water tea.

5. Question: Do you offer a money-back guarantee (warranty) if your medicine cannot work?

  Answer: It sounds nice but the practical operation face lots of uncertainty. The first is the establishment of intermediate institution to preside over the process and issuing correct judgment. It is not easy and hope in future there may emerge such institutes.

6. Question: Does your product have side effects?

  Answer: All ingredients are natural Chinese herbs and till now we did not receive any obvious side effects reports from patients. Chinese herbal medicine features much less side effects in comparison with Western medicine.

7. Question: How do you ship the medicine to us and how long we can receive our order?

  Answer: We choose China Post to ship the medicine and most often within 14 - 28 days patients can receive the medicine. China Post has an online tracking site http://intmail.183.com.cn/ We can provide the register number of the medicine parcel and you can check the status of it. But please note you can only know the status within China. Once out of China you cannot know anything except you are sure it arrives at the destination country--because postal service of foreign countries do not have their responsibility to scan the bar code and input info regarding its status, we guess.

8. Question: Can you choose DHL or FedEx for express delivery?

  Answer: DHL or FedEx refuse to ship medicine to most countries around the world. For some countries they can ship but they demand terrorism material check first which requires at least 7-9 days and costs USD 46 - USD 68. Due to such fact we choose China Post to ship the medicine and it needs to spend 14 days to 28 days for patients to receive their order. Yes, it is slow but parties in concern can be saved from such trials.

9. Question: Are there some abstinence when taking your herbal medicine?

  Answer: Yes, please abstain from alcohol, vinegar, peppery, greasy, spicy food and below-room temperature food. Take food of plain flavor. This is very important issue.

10. Question: Can I take other medicine when in the same time I take your medicine?

  Answer: You are advised not to do so. Some unexpected interaction may happen and no one can tell you what will happen. Please have three hours of time separation if you persist in doing so, especially when you plan to take other herbal medicine.

11: Question: How do I know that you received my order? What action you would take after receiving my order

 

Answer: First, we will send you a "Payment-received Confirmation Message" to inform you that we received your payment (the sum, date, in what currency), and telling you what kinds of medicine you ordered, what mailing address the medicine to be shipped. Other information includes how long you are expected to receive the medicine, how you can check the status of the medicine via China Post, etc. Please quickly contact us if you cannot receive such confirmation message with 3 days after making the payment via PayPal.

For people who choose electric wire or Western Union please keep contact with us and we also send such confirmation message upon receiving your order.

12: Question: Can I stop taking the medicine halfway?

  Answer: no, we do not think it is a good idea. Have confidence and continue taking the medicine for at least 3 months if really there emerges some sound effect. Only persistence can help you finally. But if there is no any improvement showing up within one month please stop taking the medicine and we'd offer other option.

13: Question: In the first month the patient gained improvement. Do you think we have to continue taking the medicine?

  Answer: Yes, please continue taking the medicine for 3 months once there emerges the improvement within the first month. Please contact us for advice after taking the same medicine for 3 months. Most of time we would offer some variant medicine (Brain Atrophy Recovery Pill with other medicine) but there should be no much change.

14. What action you would take if we cannot receive the medicine we ordered?

  Answer: please report the issue to us if you cannot receive the medicine within 28 - 38 days (after making your payment). We will contact China Post to investigate the status of it. Within 40 days to 55 days you can demand a new parcel to be sent or refund. We would initiate the process to do our best to secure the customers' interest. As to refund, please first return the medicine you received intact and upon receiveing the returned parcel we will initiate the process of refund ( excluding commission fee PayPal deducted).

15. Question: my doughtier could not eat your medicine due to her teeth problem. What is your advice?

  Answer: Please break the pill into very small pills and put them into boiled warm water. Then use spoon to continue make the small pills dissolve into water before drinking the liquid. This is one method to be used for patients who cannot swallow down the pill.

16. Question: how long do you think it would take for your product to cure the disease?

  Answer: Generally speaking, to gain a complete cure is not easy and improvement is more practical expectation. Patients can try one treatment course (30 days) to see the result before taking more.

 

Share